Programe utile! Toti avem nevoie de programe ce trebuie instalate in Windows pentru a putea vedea filme, asculta muzica, vedea poze, proteja sistemul s.a.m.d. Multi nu stiu ca majoritatea programelor utile sunt gratis si pot fi downloadate cu usurinta. In cadrul acestui articol va vom prezenta cateva din programele de baza ce trebuie sa existe pe fiecare PC, programe utile pentru Windows gratuite. Daca doriti sa participati la discutii puteti adauga comentariul vostru cu programele utile gratuite folosite de voi.
Iata si o lista cu aceste programe utile free ce le puteti downloada:

Download programe vizualizare, editare poze

download irfanviewPrimul program pe care vi-l recomandam spre download si instalare este Irfanview, un software gratuit ce va permite sa vedeti pozele si sa le editati foarte simplu. Clic pe link pentru download Irfanview si pluginuri Irfanview. Pluginurile pentru Irfanview va permit sa vizualizati si alte tipuri de fisiere mai rare.

Download codec video

download kliteCodecurile video sunt esentiale atunci cand doriti sa vizionati filme pe calculator. Aceste pluginuri video instaleaza filtre si aplicatii noi care va permiti sa urmariti filmele la o calitate superioara si fara probleme. Un codec video gratis si foarte bun este Klite si poate fi descarcat aici – download codec Klite

Download programe filme

download bsplayerProgramul recomandat de noi pt a urmari filme pe calculator este BSplayer, un program free ce va permite sa vedeti filmele cu subtitrare si are foarte multe optiuni utile. Puteti descarca programul BSplayer de aici – download BSPlayer

Download antivirus free gratis

antivirus free aviraUn antivirus foarte bun pe care vi l-am recomandat si cu alte ocazii este Avira, un antivirus german, de calitate si care are si o versiune gratuita. Antivirusul poate fi descarcat de aici – link

AntiSpyware gratuit

spybot search and destroy Spyware-ul este un fel de program ce va infecteaza calculatorul si in cel mai fericit caz doar va spioneaza activitatea. In cele mai multe si nefericite cazuri, spyware-ii va vor folosi calculatorul pt a desfasura activitati ilegale, pentru a va afisa reclame nedorite si de a va modifica parametrii normali ai unor programe. Un antispyware bun si gratuit este Spybot S&D.

Download program imagini .iso, .nrg

daemonDaca aveti filme sau jocuri care sunt montate pe imagini tip .iso sau .nrg atunci aveti nevoie de Daemon, un program ce va permite sa instalati jocurile sau programele (imaginile) in format .iso sau .nrg.
Il puteti downloada de aici – download Daemon free

Download program dezarhivare

winrarUn program gratis pentru dezarhivarea fisierelor .rar, .zip si altele este Winrar si este gratuit, simplu de utilizat si poate cel mai folosit si prezent pe toate calculatoarele. Download Winrar. Fara acest program nu veti putea dezarhiva multe fisiere existente pe internet cat si pe cd sau dvd.

Programe muzica free

download winampCel mai folosit program pentru ascultat muzica este Winamp si fara nici o minciuna credem ca este cel mai apreciat program care exista pentru a asculta muzica de pe calculator si online. Cu Winamp puteti viziona filme, asculta posturi de radio pe internet dar pentru a va lamuri faceti intai download Winamp si apoi instalati-l.
Vom adauga si alte programe gratuite pe masura ce vom primi feedback-ul vostru si nu uitati ca sunteti liberi sa discutati despre programele free pe care le folositi si daca ne convingeti ca sunt utile le vom adauga pe site.