4 lucruri de intrebat la alegerea unei masini de spalat vase

La alegerea unei masini de spalat vase este important sa tineti cont de anumite criterii, insa este bine sa puneti aceste 4 intrebari vanzatorilor din magazinul de unde ati ales sa va cumparati electrocasnicele.

nivel zgomot 1. Nivelul de zgomot

Cu cat valoarea in dB este mai mica, cu atat masina de spalat vase este mai silentioasa, insa si pretul difera in functie de nivelul zgomotului. Nu cred ca vreti sa se auda galagie din bucatarie atunci cand vasele sunt spalate!

2. Numarul de programe

Este foarte important ca MSV sa aiba cat mai multe programe utile, 3 fiind in mod special mai importante:

  • curatarea
  • uscarea
  • timpul de spalare
3. Capacitatea de incarcare

Un alt aspect important este legat de numarul de sertare si de optiunile furnizate de acestea. Este bine sa aiba sertare care se pot ajusta in inaltime pentru a permite spalarea vaselor de diferite inaltimi, iar un al doilea sertar este intotdeauna folositor.

masina spalat vase inox4. Materialul din care este facuta masina de spalat vase

Inox-ul este preferat deoarece are o durata de viata mai lunga in comparatie cu alte materiale si poate retine mai bine caldura in timpul uscarii vaselor. Plasticul este mai ieftin, dar cu o durata de viata mai scurta, cu sanse mai mari de patare si de multe ori retine mirosuri neplacute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>