ghicit palmaGhicitul in palma?
Exista sceptici care va vor spune ca cititul in palma este o minciuna. Dar pentru cei care cred ca exista ceva adevar si doresc sa incerce sa citeasca in palma, iata ca va prezentem cateva metode simple pentru a impresiona si a descoperi viitorul doar uitandu-va la palma cuiva.
In primul rand tineti minte ca este foarte usor daca veti reusi sa memorati lucrurile urmatoare.

Ghicitul in palma

Determinati care mana activa si pasiva a persoanei careia doriti sa ii ghiciti in palma. De exemplu, daca esti dreptaci, mana activa va fi dreapta si cea pasiva, stanga.
Palma pasiva va fi studiata pentru caracterele mostenite, existente (trecut) iar palma dreapta pt a vedea schimbarile (viitorul).

Identificati principalele 3 linii ale palmei: linia inimii (sau linia iubirii) este cea de deasupra, cea mai apropiata de degete, linia capului este cea din mijloc iar linia vietii este cea de jos.

Uitati-va la linia inimii, care este linia sentimentelor si a dragostei. Daca linia incepe chiar de sub degetul aratator, probabil iubesti mult. Daca incepe de la degetul mijlociu te intereseaza mai mult propria persoana si te abtii de la iubire.
O linie care incepe intre degetul mijlociu si cel aratator inseamna ca te afli undeva la mijloc.

O linie a vietii care parcurge palma sugereaza o persoana care controlata emotional. O linie care se curbeaza in sus spre degetul aratator indica faptul ca esti o persoana afectiva.

Observa lungimea liniei inimii. Cu cat este mai lunga, cu atat iubesti mai mult. Cu cat este mai scurta, cu atat esti mai interesat de sex. Daca linia inimii indica in jos si atinge linia vietii, atunci este posibil sa ai suparari in dragoste. O linie care este lunga si curbata indica ca iti poti exprima cu usurinta sentimentele. O linie a inimii care este dreapta si paralela cu linia capului indica ca trebuie sa mai lucrezi asupra modului in care iti manifesti sentimentele.

Linia capului spune cum gandesti. Spatiul dintre inceputul liniei capului si inceputul liniei vietii indica cat de precaut esti. Cand aceste linii se unesc la inceput, tinzi sa fii mai precaut. Cu cat se unesc mai departe cu atat risti mai mult.

Uita-te la lungimea liniei capului. Cu cat este mai lunga cu atat esti mai destept si intelectual. A linie curbata indica faptul ca nu esti atent si nu prea gandesti.

Studiaza linia vietii (care incepe la marginea palmei, intre mijlocul degetului mare si aratator) si reflecta calitatea si lungimea vietii tale. daca incepe aproape de degetul mare indica ca ai putina energie. Cu cat este mai curbata linia, cu atat esti mai energic si optimist. Daca linia se roteste intr-un semicerc, esti si mai puternic si entuziasmat. Daca linia vietii este dreapta si ramane aproape de marginea palmei esti mai precaut.

Observa lungimea si adancimea liniei vietii. Cu cat este mai lunga si adanca cu atat vei trai mai mult si vei avea o viata sanatoasa.

Vezi daca ai mai mult de o linie a vietii. Daca ai 2 sau 3 linii, aceasta inseamna ca esti plin de viata. Daca ai linii care se extind mult in sus dupa linia vietii, esti rezistent si iti revii cu usurinta din situatii grele, dar daca se extind in josul liniei, ai tendinta sa fii negativist.

Sfaturi si avertismente.
Contrar credintelor populare, liniile palmelor nu raman la fel pe parcursul vietii. Liniile se schimba pe masura ce imbatrinim.
Pentru o mai buna referinta cercetati si palmele prietenilor si a familiei.
Cititul in palma nu este o forma de a castiga bani. Nu prezice viitorul.
Nu face schimbari in viata ta, nu devenii neincrezator si nu te despartii de partenerul tau de viata pe baza liniilor din palma.

Ce parere aveti despre ghicitul in palma?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...