numere loto Indiferent daca participi la loto 6 din 49, 5 din 40 ori alt joc de noroc, vrei sa castigi cat mai usor si rapid. De multe ori incerci sa pui numere ce reprezinta zile importante din viata ta ori numere ce au o semnificatie mai importanta pt tine. Alte persoane prefera sa scrie biletele cu numere si sa extraga dintr-un bol. Indiferent ce metoda adoptati pentru a participa la loterie stim ca alegerea numerelor poate parea complicat si stresant cand va ganditi la milioanele de lei puse in joc.
Nimic nu pare mai formidabil ca atunci cand jucati o varianta si puteti castiga milioane de euro. Dar luati in consideratie ca loteria foloseste o metoda care va genera numerele de la loto aleatoriu si totul se bazeaza pe noroc, desi au fost voci care au spus ca au descoperit formula matematica de a castiga usor la loto.

 1. Singura metoda de a creste sansele de castig la loto este de a creste numarul de bilete jucate. Cum iti alegi numerele de loterie este o treaba personala.
  Cel mai important lucru pe care trebuie sa il retii despre loterie este ca totul se bazeaza pe noroc. Poate te gandesti ca persoanele care joaca variante speciale sunt mai aproape de castig dar nu este adevarat (aduti aminte de cate ori s-a castigat cu o varianta simpla).
  Daca doresti sa iti incerci norocul la loterie iata cateva metode de a alege numerele:
  * Foloseste zilele de nastere a membrilor familiei
  * Alege numere importante din viata ta, numere care au fost prezente in momentele fericite sau numere din vise
 2. Daca nu va puteti decide ce numere sa alegeti pt bilet, va puteti duce la agentia loto din cartierul dumneavoastra si sa le alegeti din bolul disponibil in agentie. Tineti minte ca numerele castigatoare sunt aleatorii, fara nici o logica, asa ca nu stati si analizati numerele alese de dumneavoastra.

  Cum va manifestati cand vedeti ca la o extragere ies numere foarte apropiate si credeti ca sunt trucate extragerile? Incercati acum sa extrageti dintr-un bol numere, veti vedea ca nu exista o logica si nimic nu este trucat!

 3. Puteti folosi aceasta pagina – generator numere loto – pentru a genera numere la loto 6 din 49, 5 din 40 si Joker fara a mai fi nevoie sa aveti un bol si bile.
 4. Jucati de fiecare data! Da, suna a dependenta, dar este foarte posibil ca numerele jucate intr-o saptamana sa iasa exact cand nu ati jucat dumneavoastra. Nu schimbati numerele, odata ce ati ales numerele nu le schimbati deoarece exista posibilitatea ca varianta jucata sa iasa la un moment dat, probabilitatile ne demonstreaza acest lucru.
 5. Cel mai important lucru de retinut la loterie este ca sansele sunt impotriva dumneavoastra si ca totul este aleatoriu. Chiar si castigatorul categoriei I credea ca nu are sanse sa castige!
  Distractie placuta la loterie dar nu va lasati dusi de val! Cine stie? Poate intr-o zi, zeita Fortuna o sa va zambeasca!

Stiti variante de castig la loterie sau chiar formula matematica de castig la loto? Sunteti liber sa discutati pe seama sanselor de castig la loto!

Ce metoda folosesti in alegerea numerelor la loto?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...